Zbierka školských pomôcok

pridal: charita | dátum: 26. augusta 2021 | kategória: pomoc

Ako každý rok, aj tentokrát Vás pozývame doplniť školské tašky a lavice našich žiakov. Práve prebieha 12. ročník Zbierky školských pomôcok. Zachovalé použité ako aj nové školské pomôcky je možné odovzdať v našom zbernom mieste pod Hradom na Samovej 4 – chodba na prízemí v pracovných dňoch od 8:00 – 16:00.

Novinkou tohtoročnej zbierky je možnosť odovzdať pomôcky v dňoch od 2.9.2021 – 15.9.2021 aj v OC MAX Nitra na označenom mieste, každý deň od 15:00-18:00 hod.

Komu darované pomôcky poputujú?

• Deťom z neúplných rodín a rodín, do ktorým pomáhame potravinovou a materiálovou pomocou
  • Deťom, ktorým pomáha naša sieť farských charít
  • Deťom z nášho detského charitného domu
  • Deťom, ktorých rodičia sú v núdzi a o pomoc požiadajú.

Čo darovať?

písacie potreby – peračníky, ceruzky, perá, gumy, strúhadlá, fixky

zošity – linajkové, čisté, notované, slovníčky, dosky na zošity, podložky na riadky, obaly na zošity

rysovacie potreby – kružidlá, pravítka, uhlomery,