Chránená dielňa sv. Jozefa – kníhviazačstvo

Chránená dielňa sv. Jozefa

Poskytujeme priestor zamestnať sa ľuďom, ktorí boli doposiaľ pre svoj handicap znevýhodnení vo vzťahu k pracovným možnostiam na trhu práce. Chránená dielňa nie je zriadená za účelom dosahovania zisku a všetky prijaté finančné prostriedky z činnosti dielne sú určené výlučne na podporu jej prevádzky a ďalší rozvoj.

Ponúkame:

• Viazanie všetkých druhov prác (bakalárskych, diplomových,…)
  • Viazanie kníh, časopisov, zbierok zákonov
  • Opravu starých a poškodených kníh (vrátane románov, odborných i náučných kníh,  modlitebných knižiek, liturgických kníh). Väzba pozostáva z kvalitných materiálov.
  • Vyrábame dosky na oznamy podľa Vášho zadania, ochranné puzdra na knihy (napr. na Sväté písmo), ozdobné kazety.

Útulňa kníh je charitatívny antikvariát, ktorý vznikol pri knihárskej chránenej dielni a jeho zámerom je pomôcť dobrej veci.

Ak máte doma knihy, ktoré zapadajú prachom, či menšie umelecké predmety, ktoré nechcete vyhodiť, no neviete čo s nimi, veríme, že budete radi, keď ešte dostanú šancu spraviť radosť niekomu inému. Stačí ich priniesť do budovy Diecéznej Charity v Nitre a tu sa ich ujme naša Útulňa kníh.

Chránená dielňa sv. Jozefa – kníhviazačstvo
Samova 4